GRILLROOM RESTAURANT AZIë

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1177 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Restaurant Azië. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 9:23 Hi , i ordered spareribs although i wrote in the note sections that i dont want any pork or ham meat but the spareribs was form pork. the good think when i called the resturant theu comfirm it was pork so i didnt have my meal thx
3 okt 2022 om 9:51 Het eten is altijd super. En de bezoring is ook perfect. Ik bestel er al jaren, nooit geen klachten gehad.
1 okt 2022 om 23:34 slecht, ingredient vergeten op twee pizza's en 1 pizza rauw deeg.
18 sep 2022 om 20:57 Kapsalon lekker, maar duurde wel lang
26 aug 2022 om 23:26 prima eten en perfecte bezorging
26 aug 2022 om 20:10 Eten was erg lekker, ook lekker warm. Bezorging vond ik wel een beetje lang duren.
26 aug 2022 om 19:09 Heel lekker eten en goed warm
13 aug 2022 om 14:29 Goed eten, zag er heel netjes uit, snel geleverd goede service, aanrader.
12 aug 2022 om 23:12 Eten zoals altijd weer prima, bezorging mooi op tijd!
8 aug 2022 om 18:37 Super goed en snel
2 aug 2022 om 22:57 Pizza prima verzorgd. Bij de kippenboutjes zijn aardappelschijfjes heeeel slap. Dat kan en moet beter kunnen. In de salade een lekkere dressing toevoegen.